Lokomotivi kõik kolm väravat lõi Aleksander Nikulin. Ta oli täpne 41., 69. (pen) ja 85. minutil.

Nõmme Kalju võidumängus olid kahel korral täpsed Janar Toomet (30. ja 86. minut) ning Damiano Quintieri (45. ja 63. minut).

Kevadel toimuvatesse veerandfinaalidesse on juba varasemalt pääsenud FCF Tallinna Ülikool, Tallinna FC Infonet II ja Paide Linnameeskond, kes sai loobumisvõidu Kiviõli FC Irbiselt.

Tallinna Kalev - Jõhvi Lokomotiv mängu eelinfo:

Meistriliigas pole kumbki meeskond suurt edu tänavu saavutanud. Jõhvi on kogunud 32 vooruga 15 punkti ning asub liigas eelviimasel kohal, 12 punktiga Kalev on aga suisa viimane.

Viimati kohtusid kaks meeskonda omavahel 27. septembril, kui Jõhvi võttis suure 5:0 võidu.

Kokku on meeskonnad sel aastal omavahel pidanud neli kohtumist, kumbki on saanud kaks võitu. Viimati kohtuti omavahel Tallinnas 27. septembril, kui Jõhvi võttis suure 5:0 võidu. 15. augustil võitis Lokomotiv kodus 1:0, 9. juunil oli aga Kalev parem tulemusega 2:1 ja 22. märtsil 1:0.

Tallinna Kalevi abitreener Daniel Meijel: "Karikamäng Jõhviga ja läheme peale hetke parimas koosseisus ainult võidule mängima. Karikas on midagi muud kui liiga ja tuleb panna täiega kohe avavilest alates, lisaks on vajalik mängida agressiivselt, et publik tuleks ka meeskonnale selja taha lisamotivatsiooniks. Kutsume kõiki mängule, tuleb kindlasti huvitav lahing!"

Lokomotivi abitreener Andrei Škaleta: "Mitu võimalust ei saa olla - me oleme kohustatud selle mängu võitma ja edasi pääsema. Tulemas on raske mäng, kuna mõlemal võistkonnal on suur soov võita, aga oleme valmis näitama resultatiivset mängu."