Eestlane sai oma debüüdi kohe algkoosseisus ning tegi kaasa kõik 90 mänguminutit.

Mõlemad Cagliari väravad lõi ründaja Leonardo Pavoletti peaga - esimese 10. minutil mängulisest olukorrast, teise 73. minutil nurgalöögisituatsioonist.

Sassuolo avavärav jäi osaliselt ka Klavani hingele: just tema kattis suluseisu ära olukorras, kus vastaste täht Domenico Berardi 54. minutil väravavahiga silmitsi pääses ning ühe puutega palli võrku suskas.

Ülejäänud osas tegutses Klavan aga kaitsefaasis küllaltki kindlalt, palliga tal väga palju mängida ei tulnud - suure osa mängust valdas seda võõrsil pallinud Sassuolo, kuid võimalusi tekkis rohkem Cagliaril.

Kui juba tundus, et Cagliari saab võidupunktid kirja, tuli mängu siiski ka viimane pööre. Caglari mehe Artur Ioanita vigastuse tõttu anti kohtumisele lausa seitse üleminutit ning kui see aeg täis oli, sai Sassuolo veel viimase nurgalöögi. Korneri järel jäi pall karistusalasse lahtiseks ning vastaste löök tabas Cagliari keskkaitsja Filippo Romagna kätt. Kohtunikud küll esialgu olukorda ei näinud, kuid VAR-i abiga seati õiglus jalule ning Sassuolo sai penalti, mille 99. minutil realiseeris Ghana koondislane Kevin Prince Boateng - lõppskooriks seega 2:2.