2015. aastanumbri sees lõi Aarna Eesti koondise särgis 3 väravat, lisades sinna juurde veel 17 liigaväravat Soome kõrgeimal tasemel Kuopio Pallokissati ridades. "Kindlasti on [parima mängija auhind] väga tähtis, sest see on suur tunnustus," rääkis Aarna pärast auhinna kättesaamist.

25-aastane ründaja vaatas ette ka tulevale hooajale: "Kuna jätkan samas klubis, siis on eesmärk Soome meistriks tulla. Milleks endale väiksemaid eesmärke võtta? Usun, et see [eesmärk] on üsna reaalne ka."

Siiski leidis Aarna, et 2014. aasta pakkus talle vähemalt klubitasandil enam rõõmu: "Kui võrrelda eelmise hooajaga, siis toona oli suurem emotsioon. 2014. aastal saime kolmanda koha, see aasta jäime aga napilt neljandaks. Koondisega polnud ka just mitte kõige parem hooaeg, aga loodetavasti läheb uus aasta paremini. Kripeldama jääbki enim see, et medalid niimoodi kaotasime Soomes," võttis Aarna kokku hooaja, kus Pallokissat hooaja viimases mängus teise Eesti koondislase Pille Raadiku koduklubile Aland Unitedile pronksmedalid "loovutas".

Vahetult pärast hooaja lõppu tuli teade, et Aarna jätkab praeguse koduklubi juures ka tuleval aastal. Kas seeläbi võib eeldada, et eestlanna on Pallokissati näol leidnud endal läbinisti sobiva tööandja? "Jah olen rahul, et leping sai sõlmitud. Aga mis seal salata, eks kunagi tulevikus tahaks end ka kusagil mujal kõrgemas liigas proovile panna. Selleks tulebki uus hooaeg väga hea teha ja märk maha jätta."

Olulisel kohal perekond

Tänasel jalgpalligalal näidati Aarna parimaks kuulutamise järel ka südamlikku videot, kus Eesti koondislane oma sünnikodu ja perekonda tutvustas. "[Video] valmistamine oli väga põnev protsess. Väga soojad tunded olid, eriti praegu saalis vaadates - pisar tuli silma küll, pidi end natuke tagasi hoidma," kirjeldas Aarna videoklipi tegemisega seonduvat.

Videost koorus ka välja, et aasta naisjalgpalluri elus mängib väga olulist rolli tema vanaema: "Jah tõesti, saan temaga väga hästi läbi. Kuigi lapselapsi on väga palju ja ma ei taha kiidelda, siis kõik teavad, et minul on temaga kõige lähedasem suhe - see on väiksest peale nii olnud. Jalgpallist ta küll suurt ei tea, aga kui ma temale külla lähen, siis räägime muust elust ja saame tõesti väga hästi läbi."