Ühtlasi teatas Saksa klubi veebileht, et nad on lepingu sõlminud ka Henri venna Hannes Anieriga, kes juuni alguses tegi Eesti koondise eest ka oma debüüdi.

Mõlemad vennad kirjutasid alla kolme aasta pikkuse lepingu.

Erzgebirge Aue spordidirektor Jens Stopp ütles klubi veebilehel: "Henri on üks Šotimaa kõrgliiga tippründajaid ning ta vastab täielikult meie soovidele. Hannes on mitmekülgne ja kiire mängija ning temas näeme suurt perspektiivi."

Enne lepingu allkirjastamist viibis Hannes Anier klubis maikuus katsetel.

Meeskonna peatreener Falko Götz lisas: "Pärast nädalate pikkuseid läbirääkimisi saime lepingu Henri Anieriga, kes on meie jaoks ihaldatud ründejõud. Meie fännidele on see suureks rõõmuks. Ka Hannes näitas katseperioodil, et tal on tulevikku."

Henri Anieri üleminekusummat klubid ei avalikustanud, kuid väidetavalt käisid läbirääkimised klubide vahel juba mõnda aega.

Anier ise ütles klubi veebilehele motherwellfc.co.uk, et see oli tema jaoks suur otsus. "Pidin langetama suure otsuse, kas lahkuda Motherwellist, sest see on olnud minu jaoks suurepärane koht, kus mängida."

"Tahan soovida kõigile Motherwellis tulevikuks ainult kõige paremat ja tänada kõiki toetuse eest viimasel aastal."

Möödunud aasta juulis Norra klubist Stavangeri Vikingist laenulepinguga Motherwelli siirdunud Anierist sai Šoti klubi mängija ametlikult jaanuaris, kui klubi kirjutas temaga alla kahe aasta pikkuse lepingu. Kokku mängis Anier Motherwelli eest 40 mängu ja lõi 9 väravat. Koos klubiga tuldi sel hooajal Šotimaa kõrgliigas teisele kohale.

Motherwelli peatreener Stuart McCall ütles veebilehele, et kuigi nad ei oleks tahtnud meeskonda laiali lammutada, tuli head pakkumist kaaluda. "Kõik Motherwelli klubis soovivad Henrit tänada tema panuse eest ja soovida talle edaspidises karjääris suurt edu."

FC Erzgebirge Aue lõpetas möödunud hooaja Saksamaa tugevuselt teises liigas ehk 2. Bundesligas 18 meeskonna seas 14. kohal.