Bosnia ja Hertsogoviina peatreener Mehmed Bazdarevic:

"Ma olen meie grupiga rahul, kuigi ma oleksin tahtnud mõne uue vastasega mängida. Me peame oma võimalusse uskuma. Kui me Belgiat võidame, siis peaksime pääsema ka MM-ile," ütles Bazdarevic.

"Belgia on kindlasti grupi favoriit, kuid me võime samuti veel esikoha pärast võidelda. Me ei tohiks rahuolematud olla, kindlasti mitte."

Belgia peatreener Marc Wilmots:

"Lõpus oli õhus veidi pinget, sest ainult Belgia ja Horvaatia olid loosida jäänud. Nemad said raskema grupi. Me juba tunneme Küprost ja Bosniat. Mängime siin esimese koha peale. Teisi alagruppe vaadates on meie loos väga soodne. Siiski peame seda veel ka väljakul tõestama. Kuid peame tunnistama, et meil oli õnne," ütles Wilmots.

Belgia, Küpros ja Bosnia mängivad koos ka 2016. aasta EM-valiksarja B-alagrupis.

Kreeka jalgpalliliidu juht George Gkirtzikis:

"Ma ei tahaks loosi kommenteerides detailidesse laskuda," sõnas Gkirtzikis. "Meil on rahvuskoondisel teisi prioriteete. Samuti mängitakse veel EM-vaIikmänge ja meie seis seal on äärmiselt keeruline. Meie eesmärk peaks olema tõusta maailma edetabelis taas võimalikult kõrgele." 

Kreeka rahvuskoondise peatreener Sergio Markarian teatas 5 päeva tagasi oma lahkumisest, kuid Kreeka Jalgpalliliit Markariani lahkumisavaldust ei kinnitanud. Seega on seis Kreeka koondise ümber äärmiselt ebaselge. EM-valiksarjas ollakse oma grupis 2 punktiga viimasel kohal. Kaotatud on kaks korda ka Fääri saartele.

Küprose peatreener Pambos Christodoulou:

"Püüame saavutada nii palju kui võimalik, andes endast iga matši jaoks kõik," sõnas Christodoulu. "Esmalt tuleb ära mängida EM-valiksari, siis saame keskenduda MM-ile. Ükskõik milline loos oli, meie meeskonna jaoks ei ole midagi lihtsalt. Me oleme grupi nõrgeim meeskond."