Teemal saavad sõna lisaks kapten Kamsile ka klubi juhendaja Norbert Hurt ning väravavaht Mait Toom. Persoonirubriigis saame teada, kas ja millal saabub meeskonna kaitsja Markus Jürgensoni lagi, mängijaks luubi all on tiitli toonud värava löönud noor ääremängija Joseph Saliste. Mis on tema tugevused? Kust tuleks veel juurde panna? Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak analüüsib pikemas loos Premium liiga hetkeseisu ning heidab pilgu tulevikku – kas liigat võib oodata laienemine?

Lugejate küsimustele vastas seekord viimati Ungaris pallinud Igor Morozov. Kuidas on tal lood madjarite keelega? Kuidas ta koos jalgpallurist abikaasa Inna Zlidnisega vutist puhkab? Millised pilgud tabavad mängijat koduklubis, kui pallur koondises vigastada saab? Miks ta Debrecenis põhimängijaks ei tõusnud? Need on vaid mõned küsimused, millele lugejad vastused said. Jõulukuu Jalkas toome teie ette ka Lääne-Virumaalt pärit vutifännidest õed Helena ja Liis Lõune, kes said hiigelsuurteks Eesti koondise poolehoidjateks tänu David Beckhamile. Meenutame augustit, mil Alo Bärengrub ja Martin Vunk tegid oma modellidebüüdi ning tutvustame järgmisel aastal alguse saavat noorte rahvaliigat.

Oma sümboolse koosseisu pani seekord kokku teadlane ja poliitik Mihhail Lotman. Tema üheteistkümnest jäi muuseas välja maailma parim jalgpallur. Kes? Endine tennisist Rene Busch on loonud Muhumaale tennisekompleksi, kust ei puudu ka vutiväljak, Jalka käis kohapeal asja uurimas. Treenerirubriigis saab sõna Hiiumaal noori juhendav Jaanika Küttim. Lisaks kõigele sellele vaatame tagasi lõppenud Expert liiga hooajale, avaldame pingelise reportaaži Eesti täringujalgpalli meistrivõistlustelt ning õpime, mis seos on Jõgeva FC Wolvesil ja Bulgaarial. Statistikagurude meeleheaks on Jalkas mõnusalt numbreid lõppenud liigahooaja kohta. Postritelt leiab Tallinna FC Flora, Joseph Saliste, Alessandro Florenzi ja Memphis Depay.