Premium liiga rubriigis peatume sarnasel teemal – Eesti vuti kaks suurt ehk Flora ja Levadia on mõlemad tänavusel hooajal peatreenerit vahetanud. Kuidas see protsess käib ning mida uue juhendaja valimisel kõige tähtsamaks peetakse? Treenerivahetuse tahke lahkab muuhulgas ka tunnustatud spordipsühholoog Aave Hannus.

Seekordse numbri esikaanel võitleb Taijo Teniste kahe Bosnia ja Hertsegoviina karuga. Mõtiskleme ning analüüsime, mis läks Bosnias valesti. Eesti-Malta mängul Pärnus käis Jalka aga hoopis eriskummalises rollis, nimelt ronisime siilimaskoti sisse ning jälgisime mängu okaskera silmade läbi. Ka seekordses numbris ei saa üle ega ümber Ragnar Klavanist, kes tõstis Premier League's platsile jooksnud eestlaste arvu kaheni. Uurime, mis FIFA liikmesriikidest me selles arvestuses eespool oleme!

Septembris tähistas oma 40. sünnipäeva jalgpalliliidu noortetöö koordinaator Lars Hopp. Uurisime temalt, kuidas ta omal ajal Eestisse jõudis, kuidas ta kohaliku keele niivõrd osavalt suhu sai ning kuidas meie noortevutt elab? Persooniks on seekord Uno Tutk, kel möödus 20 aastat jalgpalliliidus töötades. Mängijaks luubi all on Tallinna FC Levadia noor ründaja Kevin Kauber, oma sümboolse koosseisu moodustas aga Nõmme Kalju FC kaitsja Karl Mööl. Mehe unistuste tiimist ei puudu Paul Keres ega Aivar Anniste! Kiikame, kuidas käisid Pärnu JK naiskonna käbarad Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril? Kas edasipääs play-off'i võiks millalgi korduda? Vaatame, kuidas elab SK Trummi Kohila ning kas esiliiga tiimid Premium liigast unistavad?

Postritel on seekord Andrei Sidorenkov, Eric Dier, Danny Drinkwater ning Sergio Ramos.