"Üks värav oli see, mida me täna jahtima tulime. Teadsime, et sellest edasipääsuks piisab ning nagu näha, siis pärast meie tabamust pinged ka langesid. Lõpp kuulus juba meile ning usun, et läksime kahe mängu kokkuvõttes üpriski kindlalt ja teenitult edasi," rääkis 41-aastane šveitslane.
Contini jätkas: "Vahetasime kahe kohtumise vahel mitmeid mängijaid ning seetõttu meie mängupilt ka esimesel poolajal pisut kannatas. Kalju näitas eelmise kohtumisega võrreldes oluliselt agressiivsemat ja aktiivsemat mängu ning nad suutsid meile ka pinge peale panna."

"Täna olid meie peaeesmärgid värava löömine, vastase nullilhoidmine ning seeläbi ka edasipääs - kõik need asjad me ka saavutasime ning seega võib päeva vägagi õnnestunuks lugeda," lisas loots.
Kuivõrd oluline on Continile ja Vaduzile endale fakt, et tänase võiduga tegi 43-kordne Liechtensteini karikavõitja enda klubi ajalugu, alistades ühel Euroopa liiga eelringide suvel järjepanu kaks vastast (avaringis alistas Vaduz kahe mängu kokkuvõttes San Marino tiimi La Fiorita 10:1 - toim.)"

"Oleme meeskonnana viimase 3-4 aasta jooksul mitmel puhul ajalugu teinud - näiteks murdsime end Šveitsi kõrgliigasse. Aga muidugi on tänase järel hea tunne, et oleme juba kaks meeskonda Euroopas alistanud. Nüüd loodame, et ehk saame sõita ka Iisraeli (Vaduz kohtub kolmandas eelringis kas liigakaaslase FC Thuni või Hapoel Be'er Sheva nime kandva Iisraeli tiimiga). Säärane edu rahvusvahelisel tasandil on alati positiivne - saame palju reisida, näeme uusi kohti ning see kõik kasvatab meeskonnavaimu. Näiteks ka täna käisime meeskonnaga Tallinna peal ringi ja usun, et see andis kõigile hea emotsiooni kaasa," lõpetas Contini positiivsel noodil.