Ajakirja avades leiab nii Lembit Peegli suurepärased pildid Wembley staadionilt, koondisega seotud statistikat ja mõtteid, kui ka taktikajuttude rubriigi, kus vutitreener Karel Voolaid vaatab tagasi viimastele mängudele Inglismaa ja Šveitsiga ning kogu valiktsüklile.

Lugejate huvitavatele küsimustele vastas viimasel ajal Premium liigas eriti võimsasse vormi tõusnud noor Rauno Sappinen. Kas tal on Soome juured? Kas ta oleks kõva käpp jalgpalli mälumängus? Miks ta raamatuid loeb? Ta räägib innukalt ka oma lemmikväravast ning annab teada, millises telesaates ta kindlasti ei osaleks. Kohaliku kõrgliiga huvilistele on uues numbris veel lugemist. Tänavu Pärnu Linnameeskonnas esile kerkinud Taavi Laurits räägib oma nooruspõlve suhtumisprobleemidest, mis pole tal varem lasknud nõnda edukalt pallida. Minimaalselt trenni tegev mees on oma klubi edukaim väravakütt. Kuidas see võimalik on? Hooaja lõppakordi eel uurime, millised treenerid on igipõliste rivaalide juhendajad Norbert Hurt ja Marko Kristal. Taavi Rähna sõnul on neil kõigest üks sarnasus.

Mängijaks luubi all on seekord Eesti koondislane Ats Purje, oma üdini põneva sümboolse koosseisu pani kokku Soomes leiba teeniv hokistaar Robert Rooba. Läänemaa jalgpalli kajastavas loos saab aga üllatuse osaliseks, nimelt on üks maakonnas sündinud mees esindanud Bundesliga klubi värve! Oma karjääri meenutavad koondises mänginud õed Kadri ja Kaire Kimsen. Kusjuures Kadri tütar Marie Heleen Lisette Kikkas üritab ema jälgedes rahvuskoondisse jõuda. Kahes kolumnis tuleb juttu A. Le Coq Arena valmimisest ja kurikuulsast viiest miljonist eurost, mis on palju kirgi üles kütnud. Vaatame tagasi kooliprojekti “Jalgpall kooli!” esimesele aastale ning uurime, mida saaks paremini teha. Käsitleme ka klubide litsentseerimise teemat, tippvuti turvanõudeid, saalijalgpalli, Maardu Starbunkerit, treener Jüri Talu, tartlaste uut tarkvara ning ülikoolilinnas toimunud heategevuslikku üritust.

Postritel on seekord pildid otse Wembley'lt, oma seinale saab riputada fotod Eesti rahvuskoondisest ning Taijo Tenistest.