Mängijaks luubi all on seekord Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan, kelle tugevustest ja nõrkustest räägivad koondise abitreener Janno Kivisild ning vutilegend Raio Piiroja. Muuhulgas saab teada, kui kiire ta on ning mis elemendis ta Augsburgis tohutult arenes. Juba pikalt Norra klubis Sogndal mängiv Taijo Teniste jutustab oma tänavusest hooajast fjordidemaal ning tulevikuplaanidest. Tutvume lähedalt Eesti koondise rootslasest abitreeneri Jesper Norbergiga, kes on aegade jooksul tihedalt olnud seotud nii meie loodenaabrite kui ka Brasiilia vutiga. Vutifänn Frank Kolde ehk Papa on selleks korraks kokku pannud oma sümboolse koosseisu, kuhu mahuvad ainult kohalikud jalgpallurid! Kiikame ka meie alagrupivastase Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallilukku.

Seekord seisab lugejatega vastamisi endine Eesti rahvusesinduse juhendaja Tarmo Rüütli! Muidugi ei saa üle ega ümber legendaarsest 2012. aasta EM-valiksarjast, aga kauaaegsel treeneril jätkub vastuseid ka teistele küsimustele. Kust pärineb hüüdnimi Täri? Kes ta oleks, kui Eesti poleks taasiseseisvunud?

Kui Ragnar Klavan siirdus Liverpooli, siis Inglismaa suurklubisse jõudis sel suvel teinegi eestlane. Anett Vilipuu sõlmis augustis lepingu West Ham United'i naiskonnaga! Essexi ülikoolis keeli õppiv koondislane pajatab avameelselt oma elust Inglismaal. Toome teieni esiliiga kümme suurimat talenti ning meenutame läbi aegade esimest Eesti Jalgpalli Liidu suvelaagrit. Oma mälestusi 2008. aastast kisuvad teiste seas päevavalgele näiteks Mihkel Ainsalu ja Kaspar Mutso. Räägime Rakvere JK Tarvaga, kelle debüüthooaeg Premium liigas on olnud vägagi keeruline.

AS Express Posti juht Risto Eelmaa on ka vutikohtunik! Meile jutustab ta oma mõlemast ametipostist. Tähelepanu jagub ka Harju Jalgpallikoolile ning oma nippe jagab vutikoondise fitnessitreener Jimmy Högberg – sel korral on teemaks kiirus. Postritel paiknevad Ragnar Klavan ja Zlatan Ibrahimovic!