Uurime meie grupikaaslaste fännide meeleolusid. Mis tundega läheb kohtumistele vastu Inglismaa poolehoidja? Aga Leedu toetaja? Kuidas käivad käbarad San Marino satsi järgijal? Muideks saab teada, kelle kohta arvatakse nii: „Ilmselt sätib ta terve oma elu 4-4-2 järgi. 4 paari kingi, 4 vihmamantlit, 2 vihmavarju.”

Koondises kolme peale 181 korral platsile jooksnud Taavi Rähn, Aleksandr Dmitrijev ja Jarmo Ahjupera mõtisklevad Premium liiga üle. Kas tase on nende meeste välismaal oleku ajal muutunud või mitte? Kõvasti leheruumi jätkub eksootilisele Kasahstanile – treenerina on seal töötanud nii Tarmo Rüütli ja Janno Kivisild. Nüüd jutustavad mehed, kuidas kaugel maal elu käib. Tutvume kohalike ebausu ning autojuht Koljaga.

Lisaks kõigele jätkub tähelepanu nii Sloveenia kui Hiiumaa jalgpallile, mahukas usutluses räägib oma pikast karjäärist Jüri Saar. Uuest numbrist leiab ka Eesti tegevjalgpallurite edetabeli ning oma sümboolse koosseisu meisterdanud Ken Kallaste. Mängijaks luubi all on Tammeka talendikas pallur Rasmus Tauts. Postritel vaatavad vastu Roman Šmisko, Madridi Real, Javier Mascherano, Arjen Robben ning Santi Cazorla.