Viimasele etapile liidrina vastu läinud Kalju alistas H2O/Vapruse 5:3, BSC Pärnu/Alpha Crediti 7:2 ja BSC Viimsi 7:1. Kalju kogus 18 kohtumisest 45 punkti, edestades teiseks tulnud Pärnu ValiceCari lõpuks seitsme silmaga. 38 punkti teenis ka S.C. Real/Triobet.

Enne eelviimast etappi Kalju ees liidrikohal olnud ValiceCar kaotas siis kõik kolm kohtumist, lubades Kalju endast mööda. Meistermeeskonna kapteni Andreas Aniko sõnul oli tänavu tase ühtlasem kui mullu.

"Meie ainuke plaan oli võtta viimasel etapil kolmest mängust 9 punkti ning sellest piisas, et kaitsta tiitlit," ütles Aniko. "Sellel aastal oli tase taaskord ühtlasem ning väga head mängu näitas just ValiceCari meeskond. Omavahelistes mängudes jäime meie küll kindlalt peale, kuid eksisme teiste vastasetega."

Esiliiga võitnud FC Maardu võtab järgmisel aastal Meistriliigas koha sisse BSC Viimsi asemel, Beregy United peab üleminekumänge Esiliigas kolmandaks jäänud Saku Sportinguga. Teise koha meeskond Augur on Meistriliigas neljandaks tulnud Augur/Betooni duubel ja seega ei saa kõrgemale tõusta. Meistriliiga parim väravakütt oli Augur/Betooni mängija Indrek Siska 26 tabamusega.

Tänavune Eesti esikolmik kohtub 14.-15. augustil Pärnu rannas Šveitsi kolme parimaga, kellega peetakse maha miniturniir. Lisaks Kaljule, ValiceCarile ja S.C. Realile osaleb Augur/Betoon 28.-29. augustil toimuval Balti karikaturniiril.

Rannajalgpalli Meistriliiga viimase etapi tulemused:
Unibet/Nõmme Kalju - H20/Vaprus 5:3
Sparta - Beregy United 5:5 la.7:5
Augur/Betoon - ValiceCar Pärnu 1:2
Sparta - BSC Viimsi 3:2
S.C.Real/Triobet - ValiceCar Pärnu 3:2
Unibet/Nõmme Kalju - BSC Viimsi 7:1
H20/Vaprus - S.C.Real/Triobet 1:6
Augur/Betoon - Beregy United 6:3
S.C.Real/Triobet - BSC Pärnu/Alfa Credit 5:1
A&A Kinnisvara - BSC Viimsi 7:4
Unibet/Nõmme Kalju - BSC Pärnu/Alfa Credit 7:2
H20/Vaprus - Beregy United 6:2
Augur/Betoon - A&A Kinnisvara 6:1
BSC Pärnu/Alfa Credit - Sparta 9:5
ValiceCar Pärnu - A&A Kinnisvara 4:2