Kuid Augsburgi esitus ei olnud Klavani juubelimängu vääriline, kaugel sellest. Võõrsil mängides jäi Augsburg juba 21 minutiga 0:4 kaotusseisu! Sellise tulemusega lõppes ka esimene poolaeg.

Teisel poolajal teeniti küll kaks penaltit (52. ja 75. minut) ning mõlemad vormistas väravaks Paul Verhaegh, kuid see oli ka kõik. Mäng oli juba käest antud. Lõpptulemuseks seega kaotus 2:4.

Kuue vooru järel on Augsburg 4 punktiga liigatabelis 14. kohal. Enne tänast kõik mängud kaotanud ja värskelt peatreenerit vahetanud Mönchengladbach on 3 punktiga 16. kohal.

Eelinfo:

2012. aasta suvel FC Augsburgiga liitunud Klavan on Saksamaa mulluse 5. meeskonna juures kujunenud tõeliseks raudmeheks. Mullu tegi ta kaasa kõik liigamängud algusest lõpuni ning sama hoog on jätkunud ka tänavu. Seeläbi ongi 29-aastane kaitsja jõudnud uhke tähiseni. Olgu veel öeldud, et senise 99 mängu jooksul on Klavanil õnnestunud lüüa ka neli väravat, samuti on ta teeninud kuus kollast kaarti.

Bundesligas hoiab Augsburg hetkel viiest mängust kogutud nelja punktiga 14. kohta. Mulluse pronksimeeskonna 'Gladbachi käsi käib aga õige halvasti - nad on kaotanud kõik viis mängu ning asetsevad seetõttu nulli punktiga tabeli viimasel real. Seetõttu vahetati nädala algul ka peatreenerit, kui Lucien Favrelt võttis ohjad üle senine U-23 meeskonna juhendaja Andre Schubert.