Võrreldes esimese mänguga tegi Eesti algkoosseisus kaheksa vahetust. Uuele kohtumisele tuli aktiivsemalt vastu aga Poola, kirjutab jalgpall.ee. Kohtumise algul saadeti pall mitmel korral eestlaste karistusalasse, tänu millele teeniti ka nurgalööke. Esialgu nendest Eesti koondise jaoks midagi ohtlikumat ei sündinud.

Veidi enne veerandtunni möödumist tegi Poola esimeses tõsisema löögi Eesti väravaraamidesse, kuid väravavaht Georg Mattias Lagus oli ülesannete kõrgusel ja suutis selle püüda. Poola jätkas oma survet Eesti väravale ning kohtumise esimene tabamus sündiski 15. minutil, kui Kacper Kozlowski kasutas ära kaitsjate eksimuse ja viis võõrustajad 1:0 ette.

Vaid kuus minutit hiljem jõudis Poola uuesti sihile. Kauni löögiga saatis palli ristnurka ka esimeses mängus skoori teinud Daniel Krasucki.

Pärast eduseisu suurendamist vähenes veidi külaliste surve ning mäng liikus rohkem väljaku keskosasse. Ka Eesti üritas paaril korral kiirete rünnakutega nõelata, kuid pealelöökideni ei jõutud. Mõned minutid enne esimese 40-minutilise poolaja lõppu oli taas Poola see, kes väravavõrku sahistas, kui Szymon Wlodarczyk tegi seisuks 3:0.

Teisel poolajal jätkus poolakate hea hoog. 57. minutil teeniti Eesti karistusala lähistelt karistuslöök, mille realiseeris avavärava autor Kozlowski, saates palli alumisse nurka. Poola viies värav sündis 68. minutil, kui täpne oli Hubert Turski. Lõppseisu 6:0 vormistas Hurski resultatiivne kuus minutit hiljem, kui liikus mitmest Eesti mängijast mööda ja palli kindlalt alla nurka lõi.

„Esimene mäng Poola võib olla ei oodanud sellist vastupanu nagu me suutsime näidata ja olime ohtlikud. Täna nad mängisid natuke teistsuguse taktikaga ja kontaktides olid oluliselt juurde pannud,” sõnas koondise peatreener Norbert Hurt peale kohtumist. „Ennekõike võib olla jäigi puudu nendes duellides. Seekord jäime seal alla ja kaotasime veidi oma keskvälja ära, mis tekitas meile kohe ka peavalu ülemises faasis. Milles ma nägin, et kaitsjad juurde panid, oli see, et väga tõsiselt tegeleti mängijate jagamisega, mis oli tegelikult väga suur probleem esimeses mängus,” nägi Hurt kohti, milles saab kindlasti juurde panna, kuid ka häid hetki.

Kahe kohtumise jooksul sai Eesti poolelt väljakule 20 mängijat. „Suurem plaan oli kindlasti see, et kõiki ma tahtsin näha. Ma teine kohtumine teadsin, et kõik peavad saama mänguaega, sest lõpuks need samad poisid kasvavad ja arenevad ja nad on potentsiaalikad.”

Üleüldises plaanis koondise koosveedetud nädal äärmiselt kasulik. „Nädalaga jäin väga rahule, sest meil oli väga sisukad treeningud. Meeskonnal on selgelt sisu ja töötahet. Mängijad ise ka tajuvad, et võistkonna keemia on tegelikult hea,” leidis peatreener positiivseid asju.