Tšehhid olid avamängus võitnud Armeeniat 4:0 ning edasipääsu kindlustamiseks tuldi 3 punkti jahtima ka täna. 18. minutil avasidki külalised skoori, kui nurgalöögiolukorras saatis palli latipõrkest võrku FK Jabloneci noor Ondrej Mihalik.

Kuigi esimese 45 minuti jooksul olid Marko Lelovi hoolealused korraliku surve all, tšehhide minimaalne 0:1 eduseis püsis. Teisele kolmveerandtunnile tulid eestlased vastu juba oluliselt aktiivsemalt ja 66. minutil tõi see ka tulemuse, kui Tartu Tammeka noor Rasmus Tauts penalti välja võitles.


Teenitud 11-meetri karistuslööki läks realiseerima Flora äärepoolkaitsja Herol Riiberg, kes penaltipunktil ka külma närvi säilitas ja palli allanurka lõi - 1:1. Paraku ärkasid seepeale taas Tšehhi noored ja 78. minutil otsustav 2:1 võiduvärav löödigi, kui karistuslöögist kerkis kõige kõrgemale Jan Kuchta, kes Andreas Vaikla ebaõnnestunud väljatuleku ära karistas ja kaarpalli võrku saatis.


Tänases teises kohtumises alistas Serbia 4:0 Armeenia ning seega on serblased ja tšehhid pääsme eliitturniirile kindlustanud. Eestlaste jaoks lõpeb turniiri teisipäeval, kui kell 15.30 minnakse Kadrioru staadionil vastamisi samuti nulli punkti peal oleva Armeeniaga.