Lillekülas peetud Eesti - Portugal mängule elas kaasa 6691 inimest, Kadriorus toimunud Inglismaa - Horvaatia matši käis vaatamas 1270 pealtvaatajat, Haapsalu linnastaadionil oli Kreeka - Hispaania kohtumiseks kohale tulnud 1350 ja Rakvere linnastaadionil Serbia - Prantsusmaa vastasseisuks 1827 huvilist.

"Täname kõiki pealtvaatajaid, kes avapäeval staadionil käisid ja oma aktiivse kaasaelamisega tõelise turniiri tunde tekitasid. Nii osalevad koondised kui ka UEFA olid väga rõõmsad, et Eesti publik selliselt kaasa elas ja ma loodan väga, et reedel on tribüünidel veel rohkem inimesi," märkis U-19 EM-finaalturniiri direktor Anne Rei Eesti Jalgpalli Liidu pressiteates.

U-19 EM-finaalturniiri teine mängupäev on reedel, 6. juulil. Eesti koondis kohtub siis kell 17:00 Kadrioru staadionil Kreekaga, teine Tallinnas peetav mäng algab kell 20:00, kui Lillekülas on vastamisi Portugal ja Hispaania. Haapsalus algab kell 16:30 Prantsusmaa - Horvaatia kohtumine ning Rakveres kell 17:30 Serbia - Inglismaa mäng.

Pääsmed kõikidele alagrupikohtumistele on müügil Piletilevis hinnaga 3 eurot. 12. juulil Lillekülas toimuvate poolfinaalide ja 15. juuli finaali pääsme hind on 5 eurot.