Tulenevalt Euroopa jalgpalliliidu UEFA nõuetest ei tohi vutiklubi nimi ja logo viidata äripartnerile, välja arvatud juhul, kui UEFA tiimile eriloa annab, sest antud nime on juba väga pikalt kasutatud ning sellel on olemas ajalooline taust. Selle erandi abil toimib näiteks Saksamaa tippklubi Leverkuseni Bayer, mis asutati 1904. aastal just ravimifirma Bayeri töötajate poolt.

Pärast põhjalikku uurimist leidis UEFA, et klubinimi "FC Infonet" nimetatud nõuetele ei vasta - selle nimega jalgpalliklubi on täiskasvanute tippvutis tegutsenud alates 2011. aastast (noorte seas mängisid selle nimega võistkonnad esimest korda 2002. aastal) ning loodud telekommunikatsioonifirma AS Infoneti poolt, kes on olnud ka klubi peasponsoriks.

Seetõttu otsustas klubi alates uuest hooajast kõikides võistlussarjades edaspidi "FC Infonet" asemel kasutada nime "FCI Tallinn". Sama nimega mängiti tegelikult juba ka sel suvel Euroopa liiga mänge, kuid nüüd puudutab nimevahetus ka Eesti meistrivõistlusi.

"Valisime just "FCI Tallinn" ning lisasime FC lõppu just "I"-tähe, et see oleks osa klubi ajaloost ning meenutus sellest, kuidas kõik 14 aastat tagasi algas," selgitas klubi pressiesindaja Karina Massalskaja.

Tulenevalt muudatusest kohendati ühtlasi ka klubi logo ja visuaalset identiteeti.