Kohtumise ainsa värava lõi grusiin Zakaria Beglarišvili avapoolaja viimasel minutil peaga. Kohtumist jälgis jalgpall.ee protokolli andmetel 156 pealtvaatajat.

"Kui mängu vaadata, siis me lõime väga-väga palju momente. Oleks esimesel poolajal mõne võimaluse sisse löönud, oleks võinud hoopis kergemini hingata. Aga mis loeb, on kolm punkti. Eriti esimeses mängus, kus pole õiget rütmi ja närvilisus on sees," rääkis Flora loots Jürgen Henn Soccernetile.

"Poisid olid selles mõttes tublid, et täitsid seda, mida me ette nägime. Tegid kõvasti tööd, näha oli, et oli raske. Kannatamist oli, õnne oli ja ebaõnne oli. Aga ütleme nii, et kooliraha maksime ära - väike lohakus esimese poolaja üleajal. See moment mida me otsisime, tuli teisel poolajal. Jalgpallis on nii, et kui ei realiseeri, siis väga lihtsalt võib jääda tühjade pihkudega," sõnas Viljandi peatreener Marko Kristal.

Teises kell 13 alanud kohtumises purustas Narva Trans võõrsil FC Kuressaare 5:0. Ainsat täna välitingimustes peetavat kohtumist oli Kuressaare kunstmurustaadionile vaatama tulnud 115 inimest.

18. minutil sai saarlane Elari Valmas punase kaardi ning minut hiljem avas Viktor Plotnikov mänguskoori. 23. minutil skooris penaltist Svjatoslav Jakovlev, 50. minutil lõi Plotnikov veel kolmandagi värava. 68. minutil sai jala valgeks Bermudalt pärit Suurbritannia kodakondsusega Dante Roger Davic Leverock ning 87. minutil vormistas Eduard Golovjov lõppskoori.

Kell 16 kohtuvad Lilleküla hallis FCI Levadia ja Paide linnameeskond ning kell 19 Tallinna Kalev ja Tartu Tammeka.