Kui eilsel pressikonverentsil tunnistas Terehhov, et Kalju peab avamängus saadud 1:3 kaotuse tõttu täna riske võtma, siis A. Le Coq Arenal aset leidnud kohtumises eestlaste survet ja agressiivsust kohe ka avaminutist näha sai.

"Otsustasime jah, et proovime kohe esimesest minutist kiiret avaväravat lüüa, et siis Vaduz saaks ka aru, et iga järgmine värav, mis tuleb, viiks meid edasi. Kahjuks seda otsitud väravat me ei saanud. Vastane nõelas omakorda meid kontrarünnakutega ära - nii võib juhtuda, kui palju riske võtta," rääkis 94 korral ka Eesti koondist esindada jõudnud Terehhov.

Kas peatreeneri hinnangul väärinuks Kalju täna vähemalt väravat? "Arvan küll, et me väärinuks oma surve eest ka tulemust. Meil oli ju palju võimalusi nii kornerite karistuslöökide näol - oleks kasvõi üks värav võinud ära tulla ja oleks ülejäänud mäng teistsugune olnud."

Samuti tõdes 40-aastane loots, et täna puudu jäänud õnn kasutati ehk ära juba esimeses eelringis Kasahstani hetke parima FK Aktobe vastu: "Usun, et mängisime täna esimesel poolajal (vastasest) paremini ja kui oleks natukene rohkem õnne olnud, võinuks me ka positiivset tulemust püüda. Samas me raiskasime ehk oma õnne Aktobe vastu juba ära."

Lõpetuseks tõdes Terehhov, et Vaduz kahe mängu kokkuvõttes siiski edasipääsu vääris: "Mul ei ole mängijatele midagi ette heita ei tänase ega Liechtensteini mängu osas. Mingil määral oli meil Vaduziga ikkagi tasemevahe ja võib öelda, et vastane vääriski rohkem edasipääsu. Vaduz kasutasid meie eksimused hästi ära ning kahes mängus löödud viie värava eest väärivad nad tunnustust."