Paide läks juba esimese 20 minutiga 3:0 juhtima ning kuigi Kalju suutis teise poolaja keskel viigini jõuda, siis otsustas Paide kohtumise lõpus mängu ära ja võttis uskumatu 5:4 võidu, kirjutab Soccernet.ee.

"Ma arvan, et mängu algus pani suure löögi meie meeskonnale. 20 minutiga kolm väravat lasta, rumalatest oma vigadest.. Mehed üritasid mängu päästa, aga seis sundis meid rohkem ründama, läksime kolme kaitsja peale ja see andis Paidele rohkem ruumi. Paide mängis hästi ja südikalt," sõnas Terehhov.

"Mulle tundus, et kõik viis (Paide väravat) olid ära võetavad. Kui väravavaht laseb viis väravat, millest enamus on ära võetavad... Meeskond tegi kõik, mis suutis, aga sellest ei piisanud."

Paide Linnameeskonna peatreener Meelis Rooba jäi suurest võidust hoolimata reserveerituks: "Ütleme, et esimese poolaja algul suutsime mängu sisse saada ja oma võimalused realiseerida. Otsustav moment oli tegelikult see, kui me 4:0 väravat ära ei löönud - Jasperil oli nurgalöögi järel võimalus. Siis poleks Kaljul enam mingit šanssi olnud."