Hooaja esimese poole liidrina lõpetanud Sogndal asus sealjuures juba 32. minutiks 2:0 juhtima, kui duubli sai kirja ründaja Kristian Opseth.

Teisel kolmveerandtunnil tõi kodumeeskond Ranheim aga 51. ja 76. minuti tabamustega tabloole 2:2 viiginumbrid. Hea emotsiooni pealt võeti kodupubliku toel ka üliväärtuslikud võidupunktid, kui esimesel üleminutil lõppskooriks 3:2 tehti.

Muidu koduklubis kindlat põhimehe rolli kandev Eesti koondislane Teniste täna Sogndali koosseisu paraku ei kuulunud - põhjuseks äärekaitsjat tabanud haigus. Teniste kõrval jäid vigastuste ning haigustega eemale ka mitmed teised Sogndali juhtivmängijad ning kuigi peatreener Eirik Bakke avaldas kaks päeva tagasi Norra meediale lootust, et teiste seas saab mängupäevaks terveks ka eestlane, siis paraku 27-aastane Sinisärk täna veel piisavas mänguvormis polnud.

Loodetavasti saab Teniste aga omasid aidata nädala pärast, kui Sogndal koduplatsil lähikonkurent Brynet võõrustab. Hoolimata kaotusest jätkab eestlase leivaisa pärast tänast ikkagi Norra esiliiga tabelitipus, olles 17 mänguga kogunud 35 silma ning edestades seeläbi lähimat jälitajat nelja punktiga. Tänane vastane Ranheim tõusis võiduga 24 punkti peale, paiknedes nüüd 16 meeskonna seas 8. tabelireal.