Praeguseks on sõlmitud eelleping ning suure tõenäosusega siirdub Ingemar juulis üleminekuakna avanedes Kreekasse, kirjutab JK Kalju kodulehekülg.

Ingemar Teever: „Hetkel käivad läbirääkimised põhilepingu üle ning ülemineku suhtes midagi 100% kindel veel ei ole, kuid juuliks peaks selgus majas olema."

Võimalikust välismaale siirdumisest ja ees ootavast väljakutsest: „Eks igal mängijal on soov välismaale mängima pääseda, nii ka minul. Väljakutse tundub huvitav ja eks sellepärast sai see ka vastu võetud. Kindlasti oleksin võinud paremat pakkumist ootama jääda aga nende huvi oli suur ja seal olles oli kõik positiivne. Loodan, et see saab olema üks samm edasi kõrgemale pürgimisel."

Sealse taseme kohta ütleb Ingemar järgmist: „Kuna olin kohapeal ainult nädala ja võistkonnal oli mäng võõrsil, siis täielikku ülevaadet mul sealsest tasemest pole. Kristen Viikmäe sõnul pidi tase olema korralik. Treeningutel midagi kergelt ei tulnud ning ma väga silma ei paistnud, kuid treeningmäng õnnestus kenasti. Väga hea, et Kristen seal ees on - võistkonda sulandumine peaks olema märgatavalt kergem."

„Olen Kaljule väga tänulik ja siin veedetud aeg on olnud väga positiivne, kahju et eelmine aasta vigastuse nahka läks. Kaljul on mu südames eriline koht ja kui tulen Eestisse tagasi mängima, siis esimene valik oleks just Kalju! Loodan, et suutsin Kaljut aidata ja soovin klubile edu edaspidises!"