Ligi kuu aega kestnud uue peatreeneri otsingud on lõpuks leidnud lõpu ning Tammeka saab uueks hooajaks jätkata ettevalmistust 58-aastase Uwe Erkenbrecheri käe all. Viimati Indoneesias treeneriametit pidanud Erkenbrecheri kasuks rääkis tema suur kogemus, oskus noortega tööd teha ja hea motiveerimisvõime.

Erkenbrecher alustas oma karjääri treenerina juba 1983. aastal, juhendades esmalt klubisid Saksamaa madalamates liigades. Sakslane on oma pika karjääri jooksul olnud peatreeneriks ligi 20 erinevas klubis, peamiselt Saksamaa 2. Bundesligas ja Regionalligades ehk Saksa liigapüramiidi teises ja kolmandas astmes. Edukamatest klubidest on Erkenbrecheril käe all mänginud VfL Wolfsburg, FC Carl Zeiss Jena ja SpVgg Greuther Fürth.

Kõige pikemalt on Erkenbrecher seotud olnud VfL Wolfsburgiga. Aastatel 1991-1993 oli ta toona Saksamaa esiliigas mänginud Wolfsburgi peatreener, hiljem on ta juhendanud aastatel 1996-1998 ja 2004-2007 Wolfsburgi duubelmeeskonda ja olnud noortetöö koordinaator.

Omal ajal Bremeni Werderi eest ka Bundesligas 24 korda platsile jooksnud Erkenbracher on viimastel hooaegadel juhendanud Rot-Weiss Essenit Saksamaa neljandas liigas ja klubisid Indoneesias.