"Veel ei hakka õnnitlema. Ootame mõned mängud ära. Meil oli täna hea võimalus Levadia kinni püüda, aga libastusime paraku mõlemad. Hooaja lõpuni käib kõva andmine. Loodame, et pääseme võitude teele tagasi," kommenteeris Neemelo pärast Kalju 0:2 üllatuskaotust Paide linnameeskonnale.

Neemelo sekkus mängu vahetusest 55. minutil, kui Paide juhtis Ander Ott Valge 28. minuti väravast 1:0. 62. minutil sepistas Mark Oliver Roosnupp 132 pealtvaataja ees teisegi tabamuse.

"Me ei saanud mängu üle kontrolli ning esimesel poolajal oli initsiatiiv pigem Paide pool. Suutsime küll palli hoida, aga midagi ohtlikku ei loonud. Nemad lõid oma momendi ära," kirjeldas Neemelo mängu.

"Teisel poolajal pidime hakkama suruma, aga taas lõid hoopis nemad teravust. Neil oli veel võimalusi, meil terve mängu peale kolm-neli head momenti, mis jäid täna realiseerimise taha. Üks oli mul endalgi, kui väravavaht näpud vahele sai ja palli postist üle otsajoone suunas. Oleks võinud ära lüüa."

Neemelo nõustus, et Paidele mõjus kahenädalane koondisemängude paremini. "Võib nii öelda küll. Nad said rohkem puhata, aga sellegipoolest oleks me pidanud natuke organiseeritumalt mängima," arvas ta.

Kalju peatreener Sergei Frantsev sõnas rus.delfi.ee-le, et Paide võitis teenitult. "Meie mängus puudus täna agressiivsus. Mul on raske öelda, miks nii juhtus. Võib-olla oli asi kahenädalases pausis. Ma ei soovi põhjust otsida. Paide oli võidu ära teeninud," ütles ta.

Tabeliseis: 1. Infonet 73 punkti, 2. Levadia 69, 3. Kalju 66, 4. Flora 66. Kaljul on üks mäng vähem peetud, Flora mängib praegu võõrsil Narva Transiga, juhtides avapoolajal 2:0.

Neemelo intervjuu teleülekandes: