Kas mehele endale tuli tänane koondisekutse suure üllatusena? "Eks ikka tuli ootamatult - hommikul trennikaaslane Ats (Purje) helistas. Ega ma seda väga oodata ei osanud," muheles Neemelo Delfile.

34-aastase ründaja viimasest koondisemängust on möödas juba neli aastat - viimati kandis ta sinisärki 2012. aasta sügisel MM-valikmängus Andorra vastu. Kas head esitused ja väravad Premium liigas on mehe enda pähe ka koondisemõtteid uuesti tekitanud? "Võib-olla vahel, aeg-ajalt. Ega ma eriti selle peale ei olnud mõelnud, rohkem olen ikkagi keskendunud klubis mängimisele."

Vahepealsete aastatega on nii mõndagi muutunud - milliste mõtete-tunnetega Neemelo esmaspäeval koondise kogunemisele sõidab? "Mis seal ikka, enamus mängijaid on ikka tuttavad. Midagi hullu ei ole - lähen kohale ja vaatan, mis saama hakkab," muigas kogenud tormaja.

Reimi sõnul näeb ta Neemelot variandina B või C, keda mängu lõpus kohtumist päästma tuua. Sarnane roll on mehel Nõmme Kaljus, kus ta kui aamen kirikus sisuliselt igas kohtumises 60. minuti paiku vahetusest siseneb. Paidest pärit mehe hing ihaldaks aga salamisi algrivistuses platsile joosta. "Ikka tahaks. Mida rohkem mänge, seda parem, aga praegu on just nii välja kujunenud ja mingites mängudes on see ka edu toonud. Lõpuks ju vahet pole, kuidas sa kasulik oled - peaasi, et oled."