Väljaanne Nemetzi Sport Online kirjutab agentuuri World in Motion juhi Gabor Lucza sõnadele tuginedes, et Kink viibib klubis, mis ei kuulu Serie A-sse ehk Itaalia kõrgliigasse, treeningutel ega ole veel lepingupakkumist saanud.

"Kuna Itaalias on üleminekute tähtaeg juba kukkunud ning mängijaid saab palgata vaid eriloa alusel, siis võib see ka tema lepingut mõjutada. Uurime veel võimalusi, sest huvi on tuntud ka mujalt. Kuid ta tahab kindlasti klubi, kus tal oleks võimalik kerkida põhimängijaks. Middlesbroughs talle palju mänguaega ei pakutud, seega ta peab saama mängida nii palju kui võimalik," lisas Lucza.

Paar päeva tagasi Delfiga vesteldes väitis Kink end olevat Eesti lähedal. "Ma ei puhka ega testi, aga päris ilma end vormis hoidmata ka aega mööda ei saada," lausus Kink, lisades, et ei taha ühestki pakkumisest "hõisata" enne kui allkirjad paberil.

"On kuulda, et huvi on osadest klubidest tuntud, aga ainult jutud mind ei huvita. Enne ei tasu hõisata kui leping laual ja allkirjad paberil."