"Mulle tõesti meeldib palli hoida ja ma väga armastan lüüa väravaid, kuid ma tean, et minu esimene ülesanne siin on aidata ründajatel skoorida," ütles Kink klubi koduleheküljele antud intervjuus.

"Loodan väga, et saan aidata meeskonnal paremini mängida ja näidata, et oskan isegi jalgpalli mängida, vaatamata sellele, et olen sellisest väikesest riigist nagu Eesti."

46 korda Eesti koondise eest mänginud Kink räägib korralikult inglise keelt, mida ta oma sõnul õppis eestikeelsete subtiitritega inglisekeelseid filme vaadates.

"Ma olen siin väga õnnelik," lisas Kink. "See leping võttis aega, peatreener kuid Gordon Strachan ütles mulle, et kõik saab korda ja ta pidas oma sõna."

"Mulle meeldib siinsete treenerite kõrge tase, samuti on mängijad minuga väga sõbralikud olnud."

Kink lisas, et Eestis on Inglise meistriliiga ja ka 1. divisjon väga populaarsed ja ka tema teadis Middlesborugh'st üsna palju.

"Tean üsna palju klubi ajaloost ja ka endiseid mängijaid. Mulle meeldisid Jimmy Floyd Hasselbaink, Alen Boksic ja Bolo Zenden, lisaks oli Emanuel Pogatetz minuga samal ajal Moskva Spartakis."

"Mul ei ole mingit garantiid, et saan kohe platsile," tõdes Kink, kes tahab aga iga päev tõestada, et on väärt kohta põhimeeskonnas.

"Esimesel trennipäeval oli raske, sest kõik oli uus. Kuid usun, et kohanen võimalikult kiiresti."

Middlesbrough avab uue hooaja sel laupäeval koduväljakul Ipswich Towni vastu.