"Pakkusin ise kaks päeva enne üleminekute tähtaja lõppu, et lõpetame lepingu ära. Tahan ikka jalgpalli mängida ja ennast veel proovile panna. Ma ei ole veel nii vana, et niisama pingil istuda ja raha koguda," rääkis Kink.

Nüüdsest vabaagendi staatuses olev Kink tuleb varsti Eestisse, kuid ei osanud oma siin viibimise aega ette ennustada. Küll aga spekuleeris ta, et kui kodumaale kauemaks peaks jääma, hoiab ta end vormis pigem individuaalselt, kui et liitub mõne Eesti meistriliiga klubi treeningutega.

Miks mitte näiteks oma viimase Eesti koduklubi FC Levadiaga? "Kui ma peaks jääma Eestisse nii pikaks, et oleks vaja trenni teha, siis võtan nendega kindlasti ühendust. Pole sellele veel mõelnud," vastas Kink.

26-aastane koondislane loodab, et agendid talle peagi mõne potentsiaalse kosilase leiavad. Vabaagendina on Kingil uue klubi otsingutega aega veebruari lõpuni.

"Loodame, et saab kuhugi ennast näitama minna. Hetkel ei ole mitte midagi pakutud. Mul on agendid nii Eestis kui ka Inglismaal, eks nad kõik annavad nüüd tuld. Loodetavasti tuleb midagi," sõnas ta.

Hiljuti tehti Kingile pakkumine Poolast, kuid eestlane otsustas selle tagasi lükata. "Poola leping oli juba ammu laual, aga otsustasin "ei" öelda. Seal oli iseenesest kõik normaalne, aga asi oli selles, et leping pakuti enne jaanuarikuud. Tahtsin veel oodata ja vaadata, mis jaanuaris saab, mitte kohe esimest lepingut vastu võtta," kommenteeris Kink otsust.

Kink liitus Middlesbrough'ga 2010. aasta augustis pärast Ungaris Gyori ETO-s mängimist, sõlmides Inglise klubiga kolme aasta pikkuse lepingu. Kink sai Middlesbrough eest mängida 23 kohtumises ja lõi kokku neli väravat. Sel hooajal pääses ta aga väljakule vaid ühes liigamängus.