"Mu esimene eesmärk on klubis jalad alla saada, eks siis ole näha, mis koondisest edasi saab. Praegu selle peale veel ei mõtle," ütles viimati juunikuus sõprusmängus Tadžikistaniga platsile jooksnud Kink, kes allkirja loodab paberile panna täna või homme.

Kink viibis terve eelmise nädala Invernessi juures testimisel ning avaldas treeneritele muljet juba esimesel treeningul. "Kuna neil oli suhteliselt tihe graafik - kaks mängu nädalas - siis ma saingi esimese normaalse trenni teha alles neljapäeval ning pärast seda jäädi vist enam-vähem kohe rahule. Raske öelda, millega ma silma jäin, aga võib-olla teravusega," sõnas Kink.

Eestisse asju pakkima tulnud Kink naaseb Šotimaale uuesti homme ning loodab koosseisus olla juba laupäevases karikamängus, kui veerandfinaalis kohtutakse esiliigaklubi Raith Roversiga.

Mis positsioonil või kui suure koormusega peatreener teda kasutama hakkab, ei osanud Kink veel öelda. "Keegi ei ole kellelegi midagi lubanud. Kui mänguks läheb, eks siis ole näha, kuhu mind vaja on. Koos minuga võeti meeskonda veel üks puhas ründaja. Eks ma ründaja all või äärel mängima hakkan. Loodan, et antakse ka natuke vabadust," ütles Kink.

Kas pikalt Ungaris mänginud Kingi jaoks on Šotimaa liiga karjääris samm edasi? "Pole seal veel mänginud. Ei oska liiga taseme kohta veel midagi öelda. Neil on oma suurklubi, Celtic, mida Ungaris polnud, aga kuidas peale Celticu teised mängivad, ma ei oska öelda. Praegu ma ei ole veel õige mees neid kahte liigat võrdlema. Kui olen seal midagi ära mänginud, oskan rohkem öelda."

Kui välismaalt poleks head pakkumist tulnud, oli Kingil taskus ka varuvariant Levadia näol. "Levadiaga oli kokkuepe, et ootan kuni viimase hetkeni ja siis räägin nendega läbi. Nad tulid ilusti vastu ja lubasid mul seda teha. Ning kui välismaalt tuleb midagi, millest ma huvitatud olen, siis võin ära minna," lisas Kink.