"Eesti koondist käin ma vaatamas kahel põhjusel. Meie koondis on tohutult üllatusvõimeline. Ma räägin täiesti ausalt: kui on hea päev, siis ma usun, et me võime kas või maailmameistriga võrdselt mängida. See pole mingi probleem. Hollandiga viik, võidud Belgia ja Uruguay üle. See kõik juhtus hiljuti! Mina lähen Eesti koondise mängudele seda üllatusmomenti ootama, väga paljud lähevad. Igaüks, kes staadionile läheb, ootab sisimas heade mängude kordust," räägib Lepland Eesti Jalgpalli Liidu kodulehel.

"Teiseks meeldib mulle staadioniatmosfäär. Mis siin salata, tulihingelised Jalgpallihaigla jalkafännid on väga tublid. Alati mõtlen, et müts maha nende ees, jaksavad kõikidel mängudel käia ning alati hääled ära röökida. Fänniks olemine nõuab tohutut pühendumist."

Eesti koondis alustab täna EM-valiksarja, kui A. Le Coq Arenal võõrustatakse Sloveeniat. Väravad avatakse kell 19.45, Ott Leplandi hümniesitust saab kuulata ja kaasa laulda kell 21.30, avavile antakse kell 21.45. Pileteid saab veel soetada Piletilevist.