FIFA koolitajaks oli endine väravavaht, treeneriametit pidanud ning FIFA ja UEFA eksperdina tegutsev Anne Noe Belgiast. "Eestis on mitmeid noori, kes soovivad olla treenerid, ja see on positiivne. Nad jätsid mulle motiveeritud mulje ning see on väga oluline. Treenerite puhul on ka väga tähtis see, et nad oleks avatud uutele ideedele ning nägin seda siin. Eestlased on küll väga tagasihoidlikud ning küsimuste puhul väga varmad kätt tõstma pole, kuid nägin ka selles aspektis nädala jooksul arengut, sest koolituse lõpposas oli näha nende poolt rohkem aktiivsust," ütles Noe.

"Sain osalejatelt positiivset tagasisidet. Usun, et meie treenerid said teadmiste võrra rikkamaks," lausus EJLi koolitaja Katrin Kaarna.

"Koolitus andis väga palju uut infot just nendele, kes tegelevad noortega. Noe keskendus mitte ainult trenni struktuurile, vaid ka treeneriks olemisele. Sain sealt palju uusi mõtteid ja ideid, mille panen kõrva taha," rääkis treener Aleksandra Ševoldajeva.

Koolitusel osalesid Jüri Saar (Pärnu JK), Allan Soomets (Pärnu JK), Kristina Bannikova (Pärnu JK), Richard Barnwell (FC Flora), Aiko Orgla (FC Flora ja Eesti koondis), Miina Kallas (FC Flora), Maksim Rõtškov (FC Levadia), Kaidi Jekimova (FC Levadia ja Eesti koondis), Inna Zlidnis (FC Levadia), Eneli Vals (Tartu JK Tammeka), Maria Sootak (Tartu JK Tammeka), Imbi Hoop (Tartu JK Tammeka), Aleksandra Ševoldajeva (Tartu JK Tammeka ja Eesti koondis), Rene Möller (JK Tallinna Kalev), Reelika Turi (JK Tallinna Kalev), Indrek Jegorov (SK Tääksi), Kätlin Hein (JK Tallinna Kalev), Reesi Kuslap (JK Tallinna Kalev), Kalev Kajak (Tartu SK 10 Premium), Kristiina Allos (Nõmme JK Kalju), Aleksandr Udalov (Tallinna FC Infonet ja Lasnamäe FC Ajax), Irfan Ametov (JK Sillamäe Kalev), Sergei Vassiljev (Suure-Jaani United), Argo Zirk (Saku Sporting), Alar Peek (Viru-Nigula SK), Carina Victoria Adolfsson (Rakvere JK Tarvas), Svetlana Rand (FCT Ülenurme), Lauri Rand (FCT Ülenurme), Pille Raadik (Eesti koondise mängija), Jaanika Küttim (Hiiumaa) ning Kateriin Pani (Leisi JK).