Viimasest viiest mängust vaid kaks punkti teeninud Nõmme Kalju ei ole juba üle kuu võidurõõmu tundnud ning seeläbi tehti möödunud nädala lõpus vangerdus ka treeneripingil - Sergei Terehhovist vabaks jäänud istme peatreeneritoolil võttis sisse Fredo Getulio Aurelio.

Senine abitreener töötas samas ametis ka aastatel 2007-2010, pärast mida brasiillane erinevate ametite läbi endiselt Kaljuga seotuks jäi. Nüüd peab ta pärast mõnda ühist trenni kell 17.45 vastu võtma tabeliliidri FC Flora.

Laupäeval pärast FC Levadia libastumist esikohale tõusnud florakad on järjepanu võtnud viis võitu ning vastavat seeriat loodetakse kahtlemata pikendada ka täna. Kui neil on tabeliseisu tõttu veel teatavat mänguruumi, on kodumeeskond Kalju sundseisus - kõik alla võidu muudaks nende niigi napid tiitlilootused sisuliselt olematuks.

Nimelt jäädakse kaheksa vooru enne hooaja lõppu Florast seitsme punkti kaugusele ning vastava vahe tagasikäristamiseks peaksid nad tänase ebaedu korral lootma juba Flora ning Levadia täielikule krahhile.

Kõik tänased Premium liiga kohtumised:

Kell 17.45 Nõmme Kalju FC - Tallinna FC Flora
Kell 17.45 Tallinna FC Levadia - Paide Linnameeskond
Kell 19.00 JK Narva Trans - Viljandi JK Tulevik
Kell 21.00 Tallinna FC Infonet - Sillamäe JK Kalev