Kohtumine algas kodumeeskonna jaoks suurepäraselt, kui 4. minutil viis Cagliari juhtima Joao Pedro. Esimest poolaega uimaselt alustanud AC Milan ei suutnud rünnakul teravust luua ja poolajale mindi võõrustajate eduseisus.

Pausilt naases Milan teise hooga ning 55. minutil viigistas seisu Gonzalo Higuain, kellele see oli esimeseks väravaks Milani särgis. Viimase pooltunni jooksul oli mõlemal meeskonnal võimalusi võiduvärava löömiseks, kuid olukordi ära kasutada ei suudetud.

Ragnar Klavan tegi Cagliari kaasa täismängu.

Cagliari on nelja mänguga kogunud viis punkti ja asub tabelis 12. kohal. Milan on ühe mängu vähem pidanud, mis annab neile nelja punktiga 14. koha.

Järgmises voorus kohtub Cagliari võõrsil Parmaga, Milan võõrustab Atalantat.

Teised tänased tulemused:

AS Roma 2:2 Chievo

Genoa 1:0 Bologna

Juventus 2:1 Sassuolo

Udinese 1:1 Torino

Empoli 0:1 Lazio


ENNE MÄNGU:

Kannakõõluse vigastusega hädas olev Klavan jättis vahele Eesti koondise eelmisel laupäeval peetud Rahvuste liiga kohtumise Kreekaga, aga sai teisipäeval Soome vastu kaasa teha. Pärast mängu oli eestlane aga suhteliselt tusane ning ei osanud öelda, kas ta saab täna mängida.

Matšieelsel treeningul sai Klavan aga kaasa teha ning kõigi eelduste kohaselt kuulub ta õhtuses mängus põhikoosseisu.

Eestlase osalusel on Cagliari hooaega suhteliselt korralikult alustanud - Klavani debüüdil tehti kodus Sassuologa 2:2 viik, seejärel alistati võõrsil 1:0 Atalanta. Esimeses voorus saadi enne eestlase liitumist Empolilt 0:2 kaotus.

Milan on sel hooajal pidanud kaks mängu - Napolilt saadi 2:3 kaotus, AS Roma alistati aga 2:1.

Milani peatreeneriks on legendaarne Gennaro Gattuso.

Kohtumine Cagliaris algab täna õhtul kell 21.30.