FC Flora kommertsdirektor Jaanus Pruuli: "Idee ise tuli tegelikult Jalgpalliliidult, sest neil on kokkulepe ERR Spordi Postimehega, et kaks mängu samale ajale ei satuks. Tulenevalt sellest, et tegemist on ikkagi tööpäevaga, siis ei saa ju alustada kella viiest. Publiku kohta on prognoosi raske teha kuna kellaaeg on hiline ja järgmine päev on lastel ikkagi koolipäev mida ma võib-olla natukene pelgan. Meil käib ikkagi väga palju lapsi vaatamas, siis tulenevalt hilisest kellaajast tuleb neid võib-olla vähem. Pakun, et 300 inimese kandis peaks ikka toetajaid staadionile tulema, ei julge hetkel rohkem arvata."

Praegune tabeliliider Flora võõrustab kodustaadionil hetkel kaheksandat kohta hoidvat Tartu Tammekat. Tartu klubil on tänase võiduga võimalik mööduda Narva Transist kes on pidanud ühe kohtumise rohkem ning edestab Tammekat 2 punktiga.

Viimane kohtumine Tartu kodustaadionil lõppes 3:1 Flora kasuks.

Piletinfo: tavapilet 4 eurot, sooduspilet (õpilased, üliõpilased) 2 eurot, kuni 12-aastastele lastele ja pensionäridele sissepääs tasuta! Flaieriga sissepääs poole hinnaga.