„Huvi on taaskord väga suur ning avatunnid on näidanud, et mõnes laagris võivad juba varsti kohad otsa saada,“ sõnas EJLi noorteprojektide juht Teet Allas.

Eeloleval suvel on laagritesse oodatud noored sünniaastaga 2003-2008. Möödunud aastal oli laagrites 1470 osalejat, kellest tervelt 10% tüdrukud.

Kõikides laagrites on juhendajateks jalgpalliliidu poolt hoolikalt valitud ning koolitatud noortetreenerid, mis tagab kvaliteetse treeningu ühildamise laste mängulõbuga. Laagripäev on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, lõunasöök ning erinevad mängud pärastlõunal. Noored saavad võimaluse ekskursioonipäeval kohtuda professionaalsete jalgpalluritega, saada neilt inspiratsiooni ja näha oma kangelasi lähedalt. Laagri lõpus jagatakse väikeseid auhindu või diplomeid.

Laagri plaan näeb ette, et esmaspäeval, kolmapäeval ja neljapäeval toimub laager kellaaegadel 9.30-17.00. Laagri viimane päev, reede, algab samuti kell 9.30 ning lõpeb kell 13. Teisipäeval toimub ekskursioon A. Le Coq Arenale.

Laagri hind on 65 eurot. Kui lapsevanem soovib lapse registreerida nii juuni kui augusti laagrisse, on hilisema laagri tasu 51 eurot. Hinna sees on jalgpallivarustus, mis sisaldab lühikeste varrukatega ja osaleja eesnimega särki, lühikesi pükse ja sokke, samuti vesi ja puuviljad kogu päev jooksul ning soe lõunasöök (välja arvatud reedel).

Osalejal peaksid kaasas olema iga päev jalgpalli- või muud treeningjalanõud, säärekaitsmed (kui võimalik), treeningdress ja kilejope.

8.-12. juunini võõrustavad laagreid Kärdla, Võru, Tartu, Talllinna (Kotka, Ajax, Nike Arena, Sportland – ainult tüdrukud, Kalev), Sillamäe, Toila, Põlva, Kose, Kiili, Häädemeeste, Pirita, Vinni, Tamsalu, Narva, Ahtme, Otepää, Valga, Kadrina, Keila, Saue, Haapsalu, Pärnu, Kuressaare, Kihnu, Väätsa, Laagri ja Viljandi.

10.-14. augustini on laagripaikadeks Kärdla, Tartu, Talllinn (Kotka, Ajax, Nike Arena, Sportland – ainult tüdrukud, Linnamäe, Kalev), Sillamäe, Toila, Kose, Kiili, Häädemeeste, Vinni, Tamsalu, Narva, Ahtme, Otepää, Valga, Kadrina, Keila, Haapsalu, Pärnu, Kuressaare, Laagri, Ülenurme ja Viljandi.

Suvelaagritesse saab registreerida siin: http://www.jalgpall.ee/regcamp.php.