Testimisele on toodud kaitsja Ronald "Carlos" Mpassi (sündinud 15.11.91), keskpoolkaitsja Magellan Mbongui (12.09.92), ründav poolkaitsja Don Oneill Argeldain Kayat (20.01.92) ja äärepoolkaitsja Ted Merly Mouyitou Biyekele (20.01.97). Kõik mehed on pärit Kongo Vabariigist.

"Nii nagu mullugi, on Tammeka selgroog meie enda vutimehed, Tartu ja Lõuna-Eesti parimad jalgpallurid," selgitas Jalgpallikooli mänedžer Kaarel Kiidron algava hooaja komplekteerimise põhimõtteid klubi kodulehel. Kiidroni sõnul testitakse välismaalasi eesmärgiga täiendada meeskonda võimalusel sellise mängijaga, keda hetkel Tartust ei leia.

"Meie ülesandepüstitus on, et kas me leiame järgmise nii-öelda Pato? Me otsime mängijat, kes annaks midagi juurde Premium liigale ja Tartu jalgpallile. Kui me testitavate seast sellise tasemega vutimeest ei leia, nad Tartus ei jätka."

Kiidroni sõnul järgib klubi testimisi läbi viies mõistliku majandamise poliitikat: "Meie sõnum mängijate esindajatele on olnud, et me anname sportlastele võimaluse oskusi näidata, kui nemad kannavad kõik jalgpallurite kulud."