Eelmise hooaja algul sinivalgete juurest esmalt Narva Transi ning hiljem VfR Neumünsterisse suundunud poolkaitsja liitub pärast hooaega Saksamaal üleminekuakna viimasel hetkel taas Tartu ja Tammekaga.

Tammekas jalgpallihariduse saanud Tenno on pärit sinivalgete nimekast `90 treeninggrupist, kus ta pallis koos Reio Laabuse, Albert Prosa, Mait Toomi ning teistega.

24-aastane keskpoolkaitsja on hoolimata noorusest ning mitmel hooajal võõrsil pallimisest jooksnud Eesti kõrgliigas väljakule tervelt 168 korral. Tammeka värve on mees kokku esindanud 151 kohtumises, kokku on poolkaitsja sinivalgete eest löönud 8 väravat.

Viimasel hooajal Saksamaal nii poolkaitses kui ka keskkaitses mänginud Tenno annab hooaja teisel poolel ka Tammekas käike juurde esmajoones just keskväljal. Tammeka peatreener Indrek Koseri sõnul on Tenno näol tegu tammeklastele väga vajaliku täiendusega, kellel olemas kvaliteet ning kes annab treeneritele rohkem valikuid väljakul:

„Tenno liitus meiega samal ajal Reio Laabusega. Kuna ta aga vahepeal viibis ka testimisel, siis pidevalt ta meeskonnaga treeninud pole. Sellest hoolimata on trennidest näha, et tegemist on vajaliku täiendusega, kellel on hea suhtumine. Kindlasti annab ta meile keskväljal kvaliteeti juurde ja muudab koosseisu sügavamaks.“