Oma esimese mängu meistriliigas pidas Tartu esindusmeeskond 2005. aasta 6. märtsil, mil koduväljakul purustati Tallinna Dünamo tulemusega 9:0. Senise üheksa hooajaga on Eesti kõrgeimas liigas peetud 299 mängu ning huvitaval kombel on selle perioodiga kogutud ka täpselt 299 punkti.

Rohkem on Eesti kõrgeimas sarjas läbi ajaloo mänge pidanud vaid 6 klubi: Tallinna FC Flora, Narva JK Trans, Tallinna FC TVMK, Tallinna FC Levadia, Viljandi JK Tulevik ja FC Kuressaare.

2004. aastal Tammeka kaptenina meistriliigasse viinud ning ka praegu klubis kaptenikohustusi täitev Kristjan Tiirik näeb klubi endiselt arenemas: „Atmosfäär läheb aina paremaks siin staadionil. Kohtan siin palju enam inimesi, keda ma ei tunnegi, mis on ainult positiivne. Üha enam on staadionile leidnud tee inimesed, keda ise ei tunne ja kes võib-olla on esimest korda staadionil.“

Oma sõna sekka ütles ka Tammeka sakslasest peatreener Uwe Erkenbrecher: „Klubi jaoks on see ilus sündmus. Ma loodan, et staadionile tuleb palju publikut ja loodetavasti saame pärast mängu koos tähistada.“

Tammeka juubelimäng toimub Tamme staadionil reedel, 14. juunil kell 19.30. Muuhulgas on ilusa sündmusesse tähistamisse kaasatud ka staadioni publik.