Oodatud on kõik spordihuvilised tüdrukud ja ka nende vanemad. Printsesside jalgpallipäeval mängitakse erinevaid sportmänge, jagatakse õhupalle, tehakse näomaalinguid ja veel palju toredat, mida näeb siis, kui kohale tulla!

“Jalgpall on väga mitmekülgne spordiala, mis nõuab lapselt mängusiseselt probleemide lahendamist ja õigete otsuste vastu võtmist,” ütleb ürituse peakorraldaja ja esindusnaiskonna peatreener Aleksandra Ševoldajeva. “Tahame pühapäeval näidata nii lastele kui ka vanematele, et jalgpall sobib suurepäraselt ka tüdrukutele,” kinnitab Ševoldajeva. Printsesside jalgpallipäevale on oodatud kõik tüdrukud, kellele jalgpall meeldib, kaasa arvatud need, kes varem pole trennis või mängimas käinud. Eesmärgiks on koos veeta üks tore ja sportlik pühapäev.

Sellest aastast teeb Tammeka naiskond koostööd Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga. Pühapäevasest spordipeost võtavad osa ka Lastefondi maskott Mõmmik koos oma sõpradega. Nemad viivad koos lastega läbi mitmeid vahvaid tegevusi, mille eest saab soovi korral anda väikese panuse Lastefondi annetuskasti. Annetustega toetatakse fondi tänavust põhikampaaniat “Katkised hinged”, mis keskendub asenduskodus elavatele lastele vajalike teraapiate võimaldamisele.

Printsesside jalgpallipäev algab kell 12 ja kestab kolm tundi. Pärast printsesside sportlikke jõupingutusi algab kell 16.00 Tammeka duubelnaiskonna mäng, millele on kõik oodatud kaasa elama.