"Kui nüüd aus olla, siis vaatamata seisule võib esimese mänguga rahule jääda. Suutsime mängida kaitses organiseeritult, samuti üritasid mängijad platsil teha seda, mida neilt soovisin," ütles peatreener Indrek Koser klubi kodulehel.

"Positiivne on see, et me suutsime terve mängu domineerida ja see, et me suutsime luua palju värava löömise võimalusi. Negatiivne on aga see, et me ei kasutanud oma võimalusi ära. Samuti valmistab hetkel muret see, et vigastuste ja haiguste tõttu ei saanud täna kõik mängul osaleda. Samuti ootame me veel mõnelt mängijalt vastust võistkonnaga liitumise või mitte liitumise osas. Hetkel võib öelda, et suurim murekoht on keskväli, kuhu oleks vaja vähemalt ühte kogenud mängijat."

Tammeka koosseis: Kütt (45. Pechter), Sabanov, Lorenz, Anderson, Paju , Tauts (60. Verst), Vanaveski (45. Miller), Markus Jõgi (45. Simo Tenno), Peedo (45. Naal), Valtna (60. Aasmäe) , Ivanov (45. Koskor).

Sillamäe Kalevi põhimeeskond võitis eile võõrsil Soome kõrgliigaklubi TPS Turkut 3:2. Kaks väravat kanti Jaroslav Kvasova arvele (14. ja 50. minutil), võiduvärava lõi 85. minutil Vjatšeslav Zahhovaiko. Soomlaste viigiväravad sündisid 46. ja 73. minutil.