Mamedovit süüdistati suures koguses narkootilise aine isikute grupis omandamises, valdamises ja edasiandmises. Koos kuriteo kaasosalise Oleg Afanasjeviga omandasid nad suures koguses kokaiini, millest osa vedas Mamedov enda kasutuses olnud sõiduautoga Mercedes-Benz erinevatesse Tallinnas asuvatesse peidikutesse, osa hoiti Tallinnas Mahtra tänaval asuvas korteris, osa kandis ta endaga kaasas ning osa andis edasi kohtueelse menetluse käigus tuvastamata isikutele.

Kohus mõistis 7. novembril Mamedovile karistuseks tingimisi kolm aastat ja viis kuud vangistust, reaalselt tuleb tal trellide taga veeta seitse kuud. Oleg Afanasjev sai karistuseks tingimisi kolm aastat ja kolm kuud vangistust ning reaalselt kandmiseks viis kuud vangistust.

Tallinna Kalevi presidendi Raimo Nõu sõnul ei kuulu Mamedov nende klubisse enam suvest saadik.

"Ühel hetkel kadus ta ära. Treenerid hakkasid siis uurima, kus ta on ning tuli välja, et mees on ebaseadusliku äriga tegelenud. Meil ei olnud sellest õrna aimugi. Loomulikult olime väga pettunud ja kurvad ning arvasime ta meie klubi nimekirjast välja. Selles küsimuses on meil klubis nulltolerants," ütles Nõu.

Mamedov sai lõppenud hooajal platsile kaheksas kohtumises.