Esimeses üleminekumängus 1:0 võidu saanud Sogndal läks võõrale väljakule eduseisu kaitsma ning väga pikalt see ka õnnestus - Ranheim suutis aga 87. minutil penalti realiseerida ning mängu lisaajale viia. Kuna seal väravaid rohkem ei löödud, otsustasidki meeskonnad oma järgmise aasta saatuse penaltiseerias.

Esimesena sai sealjuures lüüa just Teniste, kes oma kohuse ka edukalt täitis. Täpsed olid ka kõik Ranheimi mehed, ainsa eksimuse tegi Sogndali mees Eirik Schulze, mis tähendas seda, et uuel aastal mängib kõrgliigas Ranheim, Sogndal kukub aga kaheaastase vaheaja järel taas esiliigasse.

Esiliigasse ei kuku aga Teniste, kelle jaoks tähendas sisselöödud penalti viimast kohustust Sogndali ees - juba mõni aeg tagasi sõlmis 29-aastane eestlane lepingu Norra viienda klubi Branniga, kelle ridadesse ta uueks hooajaks siirdub.

2011. aasta suvel Levadiast Sogndali siirdunud Teniste arvele jäi kuue ja poole hooajaga kõigis sarjades kokku 173 mängu ja üks värav. Selle ühe värava lõi Teniste sealjuures oma Sogndali-ajastu kõige viimases liigamängus.