Kes keda leidis, sina Levadia või Levadia sinu?
Eks mina ikka rohkem Levadia. Hakkasin nendega trenni tegema, asjad sujusid ja sain pakkumise. Flora ei olnud enam variant, sest lepingut ei pikendatud. Nemad keskenduvad noorematele mängijatele.

Kas oli ka muid valikuid?
Eestis ma eriti ringi ei vaadanud, Levadial oli huvi ja ma ei tahtnud kaubelda. Tegu on Tallinna meeskonnaga, Eesti meistri- ja karikaomanikuga. Meeskond on ambitsioonikas ja tahan nendega veel midagi saavutada.

Kas kodulinn Pärnu ei olnud üks võimalusi?
Veel ei olnud. Kuna elan Tallinnas, siis nende eest lihtsalt mängimas käimises ei näinud ma mõtet. Samas tahan veel ka professionaalsel tasemel mängida. Aga tulevikus, mine tea.

Kas on kerge sulanduda meeskonda, kes on tegelikult olnud aastaid peakonkurent?
Eestis on vähe profitasemel mängijaid ja treenereid, seepärast tunnevad kõik kõiki. Samas on Levadias on eelmisest koosseisust ka palju mehi lahkunud. Kuigi olen koos Indrek Zelinski ja Marko Kristaliga koos väljakul mänginud, on suhtumine professionaalne ja mina aktsepteerin treenerite otsuseid. Koosseisu panevad paika ikka nemad.

Millisena näed meeskonnas enda rolli?
Eks see loksub ajapikku paika ja palju oleneb siin treeneritest. Meil on kaitses tihe konkurents, aga mina võitlen oma koha eest, minu soov on mängida ja keskendun sellele.

Kuidas seni on koostöö sujunud Ivan Pechaga?
Oleme nägupidi juba Aserbaidžaanist tuttavad, koostöö on sujunud. Sisekliima on hea ja ma ei näe põhjust, miks me ei võiks omavahel klappida, sportlik konkurents on teretulnud.

Milliseks hindad Levadia võimalusi tiitlit kaitsta?
Meile kuulub praegu kolm karikat ja konkurendid kindlasti ihuvad hammast. Aga me ei taha neid jälle ära anda. Lindlasti mõtlevad kõik profiklubid tiitlitele ja kerge ei saa olema.

Mis ootab sind ees mängus FC Floraga?
Seda meeskonda, kelle särk sul on seljas, seda ka väljakul esindad. Mingit vimma mul ei ole ja midagi erilist pole vaja tõestada. Aga eks need omavahelised mängud saavad meistritiitli puhul ikkagi määravaks.

Kas oled enda jaoks maha matnud võimaluse jätkata karjääri välismaal?
Kui kutsutakse, siis läheks, aga kindlasti ka kaaluks seda võimalust. Ega see kerge pole, isegi noorematele meestele.

Koondisele mõtled veel?
Siis, kui kutse peaks tulema. Vajadusel olen ma valmis, kuid vaadates minu vanust, siis praegu on eelistatud ikka need mehed, kes on koondises veel ka kahe-kolme aasta pärast.