Levadia klubi teatas eile kodulehel, et FC Floraga mängus vigastada saanud Morozovil tuvastati põlve ristatissidemete rebend ning pallur läheb lähiajal operatsioonile. 27-aastane kaitsja, kes Eesti A-koondises pidanud 29 kohtumist, ütles Delfile ja Eesti Päevalehele, et lõikus toimub juba novembri lõpus.

"Operatsiooni käigus tehakse kõigepealt lisauuring, mis näitab, mida täpsemalt teha vaja," lisas Morozov, kellele see oli karjääris juba teine suurem tagasilöök. Eelmine põlveoperatsioon tehti 2013. aasta augustis, kui katki olid põlve külgsidemed.

"Siis kulus paranemisele neli kuud, nüüd läheb pisut rohkem," sõnas ligi pooleks aastaks palliplatsilt eemale jääv Morozov.

Pallur kinnitas, et motivatsiooni jalgpalliga kõrgel tasemel edasi tegelemiseks jagub ning vaimu nõrgaks ta ei lase: "Kui annad vaimselt alla, siis läheb väga raskeks. Pean tulema vigastusest auga välja. Tuleb lihtsalt tööd teha ja korralikult taastusravile pühenduda. Tahan tulla tagasi tugevamana kui varem!"

Õnneks ei heida Levadia klubi Morozovit veel üle parda, sest leping klubiga kehtib järgmise aasta lõpuni. "Klubi mõistab, et see pole lihtne vigastus. Nad on toetavad ja aitavad mul leida kõige paremaid ravivõimalusi," lisas mängija.