Hetkel on infonetlased 69 punktiga tabeli tipus, kuid FC Levadia jääb maha vaid punktiga, mängu vähem pidanud Nõmme Kalju kuue silmaga, nõmmekatega samal pulgal on ka FC Flora. Mängida on jäänud veel viis vooru.

Teisipäeval tuli Infonetil koduplatsil maadelda Nõmme Kaljuga, laupäeval ootab ees aga veel tähtsam kohtumine võõrsil FC Levadiaga.

"Teistmoodi neid tiitleid ei võidetagi! Kui sa ei ole valmis niisuguses režiimis mängima, siis niimoodi ei saagi võita," rääkis Kruglov. "Peame vaimselt olema valmis selleks, et võidelda igas mängus ja me läheme uuesti võidu peale mängima."

Kas uus Eesti meister selgub päris viimases voorus? "Meie tahame, et meie jaoks oleks see juba varem positiivses mõttes otsustatud - ei taha, et see lõpumängu peale jääks."

Infonetti tiitlisoosikuks number üks Eesti koondise vasakkaitsja veel lahterdama ei kippunud. "Ma arvan, et ikka oleme nende seas, kes võitlevad tiitli eest. Viimased hooajad nii huvitavad pole olnud - juba septembris oli tavaliselt näha, kes tiitli võidab. Praegu on väga huvitav olukord. Kõik on võrdsed."

Hoolimata kuuepunktilisest "kaotusseisust" on Kruglovi sõnul endiselt ohtlik ka FC Flora. "Floral on natuke lihtsam, neil on ainult üks mäng otsese konkurendiga - viimases voorus Levadiaga. Võib-olla on neil natuke kergem, aga neil oli jällegi pärast koondisepausi mitmed rasked mängud. Ma arvan, et kõik on võrdsetes tingimustes."

Erinevalt oma koondisekaaslasest ei kipu Kalju ründaja Ats Purje tabelisse piiluma. "Ma ei arva midagi, ma isegi ei viitsi tabelit vaadata pärast sellist mängu. Nüüd peame lihtsalt iga mängu võitma, siis võib vaadata, mis variandid meil on. Enne pole mõtet midagi vaadata."