"Ma parem ei kommenteeri esimest poolaega - see ei olnud minu tiim, kes mängis. Teise poolaja alguses tulime aga aina enam mängu sisse ja tekitasime võimalusi. Üldiselt näitas aga Eesti taas, miks kõikidel siin väljakul nendega raske on. Nad on väga kompaktne tiim, kes suudab hästi kaitsest rünnakule lülituda," rääkis 52- aastane bosnialane mängujärgselt.

Petkovic jätkas: "Võtan muidugi hea meelega võidu vastu ja ma leian, et see ei ole ka ebaõiglane tulemus. Sellest hoolimata peame tegema analüüsi, miks täna kahte täiesti erinevat Šveitsi tiimi näha oli. Meil jäi alguses võitjamentaliteedist puudu. Pidime oma iseloomu tõestama, aga seda ei olnud esialgu kuidagi näha."

Hoolimata võidust valmistas täna šveitslastele muret fakt, et vigastusega lahkusid väljakult kaks juhtivmängijat Xherdan Shaqiri ja Granit Xhaka. Neist viimane, Borussia Mönchengladbachis palliv Xhaka on hetkel haiglas ülevaatusel ja tema vigastuse tõsidus selgub lähiajal. Stoke City mees Shaqiri nõudis aga juba pärast 20-minutilist mängu vahetust. Kuigi aja jooksul läks ääreründaja seis paremaks, ei soovinud Petkovic oma staarmängija tervisega riskida.

Kui peatreenerilt küsiti, kes täna võimaluse teeninutest end ka juhendaja silmis tõestasid, tõi Petkovic esmajoones välja Augsburgi väravavahi Marwin Hitzi. Samuti kiitis ta tipuründes tegutsenud Eren Derdiyoki, kes üle pika aja koondisekutse teenis ja täismängu kirja sai.