Väljaanne Pressbol kirjutab, et mängule sai raha panna nii Paf.com, 10bet,com, betvictor.com, 18bet.com, dafabet.com, unibet.com, sbobet.com kui ka bet365.com keskkonnas.

Eesti koondise väravavahi Artur Kotenko koduklubi on andud asja politseisse, et välja selgitada, kes oli see kavalpea, kes kihlveokontoreid ninapidi vedas ning neid mängu kohta käiva live-statistikaga varustas.

"Keegi väga geniaalne inimene ajas kihlveokontoritele puru silma, esitades online-matšina mängu, mida ei toimunud ega saanudki toimuda," kirjutab Pressbol. "Siin on üks suur ja palju väikseid probleeme. Esiteks - kes on need toredad inimesed, kes müüsid õhku? Teiseks - kuidas sai tulemus 1:2 ilmuda Saligorski kodulehel? Kuidas klubi sellesse segatud oli?"

Fantoommäng avastati nädal pärast selle toimumist, kui osavad petturid ilmselt oma raha kihlveokontoritelt kätte olid juba saanud ning nelja tuule poole kadunud.

Saligorski kodulehele minnes seisab selle avalehel teade, et sait on häkkerite rünnaku tõttu ajutiselt suletud. Meeskond viibib praegu Türgis treeninglaagris.

"Ei oska selle fantoommängu kohta midagi öelda. Oleme isegi kõik sellest ainult ajakirjandusest kuulnud," ütles Kotenko venekeelsele Delfile.