Sillamäe jäi küll 15. minutil 0:1 kaotusseisu, kuid siis lõi Giorgio Russo viie minutiga kaks väravat ning Sillamäele terendas edasipääs. Hajduk suutis siiski 46. minutil ühe tagasi lüüa ning poolajale mindi 2:2 viigiseisul. Teine poolaeg kuulus juba täielikult Hajdukile ning Ohandza kahe, Vlašici ja Maglica ühe värava toel vormistas Hajduk lõppseisuks 6:2.

Flora jäi Makedoonias kohe suure surve alla, kuid pidas poolajani vastu. 48. ja 54. minuti väravad aitasid Rabotnicki siiski teise ringi, kus kohtutakse lätlaste Jelgavaga.

Sergei Zenjov lõi Gabala eest 88. minutil värava ning aitas kodumeeskonna järgmisesse ringi. Igor Morozov ja Debrecen ning Artur Kotenko ja Saligorski Šahtjor võtsid kindlad võidud. Mõlemad pääsesid ka järgmisesse ringi.

Debrecen otsustas juba näiliselt kõik avamängu 3:0 võiduga ära, aga oma elu suudeti siiski täna raskeks teha. Esimene poolaeg triigiti küll 0:0 viiki, kuid kohe teise alguses tuli esimene ja 81. minutil penaltist ka teine. Rohkemaks õnneks aga Sutjeska klubi meestel jõudu polnud. Morozov toodi kaitset tugevdama 90 minuti täitudes.

Sarnaselt avamängule ei pääsenud platsile Artur Kotenko, kuid Šahtjoril laabus kõik ka ilma tema abita. Nädala eest alistati Glenavon 2:1, täna aga löödi esimene kolmest juba kaheksandal minutil ja sellega läksid kõik pinged maha.

Debreceni ootab teises ringis St. Patrick's Athleticu ja Riia Skonto paari võitja, Šahtjori austerlaste Wolfsberger.

Eelvaade:

FC Flora: Avakohtumises A. Le Coq Arenal Maksim Gussevi väravast 1:0 võidu saanud florakad sõitsid kordusmänguks Makedooniasse, kus peavad Skopjes, Philippos II nimelisel staadionil kordusmängu FK Rabotnicki vastu. Kohtumine algab kell 21.00.

Nõmme Kalju: Esimeses kohtumises suutsid roosad pantrid vastase koduväljakul võtta väärt 1:0 võidu. Võõrsil löödud värav tähendab seda, et Aktobel on vaja täna lüüa kaks väravat, et järgmisesse ringi pääseda. Kohtumine algab kell 19.00 A Le Coq Arenal, Delfi TV näitab otsepilti.

Sillamäe Kalev: Avamängus suutsid Sillamäe Kalevi mängijad teha oma eurosarjade ajaloo ehk kõige kõvema tulemuse, kui mängisid Rakveres viiki horvaatide tipuga Spliti Hajduk. Täna seisab ees raske kohtumine Horvaatias. Kohtumine algab kell 20.00.