“Esimesed 25 minutit lasime Kreekal liiga vabalt tegutseda. Lasime neil enda asju liiga kergelt teha. Sealt tuli ka esimene värav. Pärast 25. minutit saime ise ka paremini mängu sisse ning julgesime ka neid kõrgemalt peale võtta,“ rääkis Luts.

Meil oli eesmärgiks alustada kompaktselt ja hoida meeskonda koos. Mängisime nii nagu plaan ette nägi, kuid me ei suutnud piisavalt agressiivselt neid takistada. Olime mänguks väga hästi valmistunud. Teadsime nende tugevusi ja nõrkusi. Nad mängisid oma lühikese sööduga meid lõpuks üle. Teadsime nende käike ette, kuid ei suutnud neid ikkagi takistada,“ lisas ta.

Eesti koondise rünnakute vedajaks oli taaskord vanameister Konstantin Vassiljev ning teda tunnustas ka Luts.

“Kui leidsime Kostja keskelt üles, siis teadsime, et midagi hakkab juhtuma. Üks hea võimalus oli ka, kui Henrik (Ojamaa) suutis palli värava alla toimetada. Kaitse sai jala vahele ja sealt põrkas pall vastu minu jalga. Kahjuks läks üle. 1:1 ei olnud väga kaugel,“ leidis Luts.

Siiski on eestlastel jätkuvalt probleeme olukordade realiseerimisega ja ka nende tekitamisega. “Tähtis oleks ka ise skoori teha ning seda ka tugevate vastaste vastu. Loodan, et suudame enda realiseerimist parandada ja rohkem olukordi tekitada. Trennides üritame palju, kuid kahjuks mängudes ei tule asjad nii välja nagu trennides,“ sõnas Luts, kes tunnistas, et olukord tekitab küsimusi ka neile endile. “Tahaks ise ka teada. Tööd selle nimel teeme ja üritame seda parandada. Ei oska vastust tuua. Tahe väravaid lüüa on olemas, loodetavasti hakkavad need ka tulema. Loodame, et need tulemata ei jää.“