Zenjovi koduklubi Qabala oli avamängus teinud 0:0 viigi kreeklaste PAOK-iga ning hoolimata autsaideri seisusest mindi punktilisa jahtima ka täna, kui võõral väljakul kohtuti Venemaa kõrgliiga mulluse pronksitiimi Krasnodari Kubaniga.

Kuban ise oli esimeses kohtumises jäänud dramaatilise viimase hetke väravaga 1:2 alla Borussia Dortmundile. Täna saadi mängule aga kohe positiivne start, kui brasiillase Wandersoni täpne löök allanurka Krasnodari meeskonna 8. minutil 1:0 ette läks.

Zenjovilt hea eeltöö, seejärel väravavõimalus

Qabala ja Zenjov varajasest tabamusest end siiski üleliia heidutada ei lasknud ning teise poolaja algul löödi jalule viigiseis. 51. minutil murdis paremalt äärelt hästi läbi Eesti koondislane Zenjov, kelle sööt kastist leidis ukrainlase Andrey Antonovi. Kuigi Antonovi löögi suutis Kubani väravavaht veel tõrjuda, oli tagasipõrkunud pallil esimesena jaol järjekordne brasiillane Dodo, kes õigel positsioonil olles palli võrku saatis ning tabloole 1:1 kirjutas.

Kümmekond minutit hiljem omas ka vasaku ja parema ääre vahel end jaganud Zenjov head võimalust, aga paraku lendas Eesti koondise ründaja löök viiekasti nurgast küljevõrku. Peagi tabas Qabala ka latti.

Viimane sõna jäi siiski kodumeeskonnale Kubanile, kes 84. minutil kiirrünnaku realiseeris, Fjodor Smolovi värava abil 2:1 võidu võttis ning kõik kolm võidupunkti endale kahmas.

Pärast tänast jääb Qabala 1 punkti peale, Krasnodar on nüüd kogunud 3 silma. Teises sama alagrupi kohtumises suutis PAOK Dortmundi Borussialt 1:1 viigi näpistada ning nüüd on Kreeka tiimi arvel 2 punkti. C-alagruppi juhib 4 punktiga Saksamaa suurtiim Borussia.

Kõik tänased tulemused: